Tänään on maanantai ja jo 11. päivä helmikuuta. Sää on ollut pilvinen ja lunta on hienoisesti sadellut koko päivän asteiden ollessa 0...-2 välillä.

Tänään olikin tärkeä päivä ja samalla aivan ihanan upea päivä. No, tärkeä päivä siksi, että kävin foniatrilla tämän ääneni menetyksen vuoksi, jonka menetin jo lokakuussa. No, foniatri tutki erittäin hyvin ja totesi, että ei ole mitään vakavaa. Äänihuulet eivät sulkeudu, mutta siellä on tulehdusta ja turvotusta, joten hän kirjoitti sitten närästyslääkettä. Ja siitähän minä olen hyvin iloinen, että vihdoinkin sain tätä närästyslääkettä, joten jospa tämä terveyteni alkaisi nyt pikku hiljaa kohota.

No, ihanan upea päivä muodostui, kun menimme kirppikselle ja sieltähän tarttui mukaamme monenmoista tärkeää tavaraa. Ja sieltä kirppikseltä menimme kauppaan ja ostimme kotimaista kuhaa, jonka laitamme huomenna uuniin paistumaan. Ja tämä kuha sattuikin olemaan oikein kotimaista. No, joo, olihan se kallistakin, mutta siitähän riittää sitten moneksi päiväksi.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa illan jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

No, enpä saa taaskaan tänne mitään kuvia laitettua, joten sitten toinen kerta tai laitan toiseen blogiini!