Tänään on perjantai ja 15. päivä maaliskuuta. Aurinko paistaa ja asteet ovat jo lauhtuneet liki -2 asteeseen -15 asteen yöpakkasen jälkeen. Kovin voimakas on tuo aurinko armas, kun jo lämmittää niin mukavasti.

Eilen sain hieman pettymyksen, kun minulle sanottiin Cellbesiltä, että vaatteet tulevat kahden viikon sisällä ja odotin niitä joka päivä saapuvaksi. No, eilen sitten soitimme sinne ja kysyimme asiaa, niin ne tulevatkin maaliskuun lopulla. Tosin tilauksessa oli maininta maaliskuun lopulla, mutta toki luulin, että ne jo tulevat minulle maaliskuun lopulla. Mutta nehän tulevatkin vasta varastoon ja sitten niitä postitetaan tilaajille. No, siellähän ovat sitten tallella, kun tulemme kotiin. Ja onhan niille käyttöä sitten tosi kovin ensi syksynäkin ja toki myös kesällä. Olen tilannut jo pitkälti toistakymmentä vuotta ja aina olen ollut todellakin tyytyväinen ja vaatteet kestävät monta vuotta virumatta ja vanumatta.

Mutta käsitöitä en ole vielä oikein uskaltanut tehdä tämän vasemman käteni peukalon nivelen vuoksi, joka kipeytyi jälleen liallisesta kutomisesta varsinkin ohuella langalla. Tosin yritän saada tuon toisenkin sukan vielä valmiiksi ennen sunnuntaina, kun siitä ei puutu kuin kärkikavennus ja vien sen tyttärelleni.

Suihkukaappi on aivan mahtava ja käynkin siinä aina ennen nukkumaanmenoa ja otan hyvin lämpimän suihkun ja sitten nukun paljon paremmin.

Mutta tänä aamuna rakkaani porhalsi autollaan ja toi minulle ja meille molemmille tottakai, sellaisen elektronisen kielenkääntäjän, joka on tuiki tarpeellinen meille jo Espanjassakin ollessamme. Ja koska olemme jo vanhoja, niin aivomme ei ota vastaan enää uutta kieltä ja sanoja ja lauseita. Siispä tämä on aivan oiva keksintö, kun tällä saa niin paljon sanoja ja lauseita käännettyä. Ja koneessakin menee aika paremmin, kun voi näpräillä joko kielenkääntäjää tai tablettia, sillä niitähän saa käyttää koneen nousun jälkeen.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!!

20130315_105018-normal.jpg20130315_105051-normal.jpg20130315_105137-normal.jpg