Tänään on sunnuntai ja 3. päivä maaliskuuta. Päivä on ollut kovan lumimyräkän  jälkeen tänään hyvin kaunis ja aurinkoinen asteiden ollessa-7. Mutta kuten sanotaan myrskyn jälkeen on poutasää...Tänään menimme tapamme mukaan tyttäreni luokse viettämään rakkaan puolisoni syntymäpäiviä kera mousse kakun. No, nautimme ensin kahvin kera kakun ja koska aurinko paistoi niin houkuttelevasti, niin päätimme lähteä lenkille. No, punaiset posket sain minäkin ja hyvän mielen aurinkoisesta kevät säästä, joka ei tosin mikään lämmin vielä ollut. Mutta huomisesta lähtien on jälleen luvassa pientä pakkasta ja jopa plusasteita, joten kyllä se kevätkin vielä koittaa takatalvesta huolimatta.

Mukavan lenkin jälkeen istahdin omaan tuoliini ja otin käsityöni esille. Tällä kertaa valmistelen keskeneräistä tunikaani, jossa on todellakin kutomista eri tavalla kuin nukeilleni tekemillä vaatteilla. Mutta kyllä minä tämänkin aion valmiiksi pian saada, sillä siitä ei enää kovin paljon edes puutu. Hieman yläosaa toisesta kappaleesta ja sitten hihat. Olen kutonut sen pyöröpuikoilla aina kainaloihin asti, joten se valmistuikin nopiasti. Mutta tämä yläosien kutominen on hieman hitaampaa. Mutta onhan näitä päivä ja allakasta saadaan lisää!

Huomenna meille tulee suihkukaapin asentaja. Siis, vihdoinkin se päivä koittaa, että pääsen lämpimään suihkukaappiin peseytymään lämpimällä vedellä. Varmasti minä nautin siitä todellakin paljon. Huomenna tulee myös sähkömies katsomaan lattialämmityksen termostaattia, joka ei lämmitä kylpyhuonettamme tarpeeksi kuten sen kuuluisi tehdä. Siispä saamme kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille täällä kävijöille oikein mukavaa uutta viikkoa!

winter-graphics-28-normal.jpg