Tänään on torstai ja jo 14. päivä maaliskuuta. Ulkona sateli lumihiutaleitaleita hiljalleen, mutta hieman kirkkaammalta tuo taivas toki näyttää. Asteita on -6, mutta lauhempaakin on luvattu. Ja huomenna luvassa auringonpaistetta.

Mutta minä olen jo rakkaani kanssa niin lähdössä espanjan auringon alle, että toinen jalka on jo oven välissä. Tosin on vielä paljon tekemistä ennen lähtöämme, mutta onhan tässä vielä päivä 14, joten kyllä tässä ehtii. Odottelen vaan innoissani Cellbesin vaatepakettia, jonka sanottiin tulevan kahden viikon sisällä, mutta eipä vaan ole tullut ja nyt on jo yli kaksi viikkoa. Mutta jospa ne vielä sieltä tupsahtaisivat niin, että saisin niitä mukaani.

Nyt en ole oikein voinut kutoa, kun vasemman käden peukalon nivel sanoi sopimuksensa irti. No, laitoin mobilaatia ja idealsiteen ja sittne taas puikot kilkattivat. Nyt olen jo kahdet sukat kutonut ja kolmansista puuttuu enää toisen sukan kärkikavennus. Mutta juuri tuo ohut lanka on pahaa nivelilleni. Toki teen tuon sukankin vielä valmiiksi ennen lähtöämme.

Ajatukseni ovat vain Espanjassa ja Torreviejassa, joka on meille Paratiisi. Onneksi meillä oli tilaisuus viime talvena olla siellä viisi kuukautta, joten nyt menemme kuin toiseen kotiimme. Tällä kertaa olemme vain kuukauden, sillä kun tulemme Suomeen, niin täällä pitäisi ainakin olla kesä. Sitten taas kun kesä on ohi ja tulee syksy, niin me palaamme muuttolintujen kera takaisin Espanjaan. Jotenkin vain sydämeni kaipaa sinne! Se ihana Välimeri ja sen tyrskyt ja se tyyni meri kun auringon säteet kimaltelevat meren pinnalla.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa viikon jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

No, nyt ei taaskaan kuvien siirto onnistunut, joten joku toinen päivä ehkäpä!