Tänään on sunnuntai ja jo 7. päivä heinäkuuta. Aurinko paistaa ja elämä hymyilee kilpaa auringon kanssa. Taivas on sininen ja pilvetön ja asteita on +21.

Kuuntelen kuulokkeiden kautta ihanaa musiikkia, vanhanajan musiikkia, tanssimusiikkia, jotka mielestäni ovat sitä oikeata musiikkia niin kauniiden sanojen kuin myös kauniin ja rytmikkään musiikin vuoksi. Kun valsseja kuuntelee, niin silloin tekee mieli keinua valssin tahdissa, ummistaa silmät ja ajatella sitä nuoruutta, kun kävin paljon tansseissa.Vaikka valssit eivät silloin olleet kovin mieluisia, vaan ihanat, rytmikkäät tangot. Mutta elämä menee eteenpäin ja maailma muuttuu koko aika. Mutta onneksi on kultaiset muistot nuoruusajoilta.

Nyt alan jo parantua jälleen tuosta ilkeästä tulehduksesta, joka on kiusannut minua jo huhtikuun puolivälistä lähtien, joten jos nyt tämä täsmälääke auttaa, niin hypin kattoon tasajalkaa. Olen ollut niin huonossa kunnossa, mutta nyt todellakin tuntuu, että voimani ovat alkaneet palautua. En ole jaksanut pitää edes puikkoja kädessäni, jotta olisin voinut kutoa edes jotain. Olen vain makoillut ja nukkunut. Mutta näin on verenpaineeni tullut hyväksi ja samoin verensokerini on hyvä vaikka se välillä onkin hieman koholla. Ja olen myös muuttanut ruokavaliotani, joten painoakin on mennyt muutamassa päivässä jo muutama kilo, joten hyvältä tuntuu.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa heinäkuuta!

203069-normal.jpg