Tänään on tiistai ja 9. päivä heinäkuuta. Aurinko paistaa ja elämä hymyilee. Nyt on antibioottikuuri taas syötynnä ja olo on kuin peipposella. Minähän en luovuta, vaan sinnittelen niin, että vielä minä kävelenkin. Ja syksyllä pääsemme taas Espanjan auringon alle kera muuttolintujen ja se jo piristää paljon ja antaa voimia.

Olen selvitellyt koneella olevia kuvia ja järjestänyt niitä pikku buffaloon ja työpöydälle aina ne, jotka eivät ole buffalossa. Ja työpöydän taustakuvaa vaihdan usein. On tosi mukavaa katsella vanhoja valokuvia ja muistella menneitä, kaihoten, lapsuuttani, nuoruuttani...Mutta ne muistot eivät katoa ikinä. Ja musiikki antaa minulle myös voimia. Nytkin kuuntelen vanhoja kauniita kappaleita, joissa on kauniit sanat, kaunis, mukaansatempaava sävel sekä kauniit instrumentit, jotka kulkevat suoraan sydämeeni. Ehkäpä minäkin vielä otan hanurini polvelleni ja alan taas soittelemaan pitkästä aikaa.

Mutta tänään pääsen pitkästä aikaa kuurin jälkeen kauppaankin ja ostan laatikoita säilytyksiä varten ja samoin myös lankaa, josta kudon säärystimet. Ne on niin hyvä vetästä jalkaan, kun on lyhytvartiset sukat.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa!

224831-normal.jpg