Tänään on sunnuntai ja 21. päivä heinäkuuta. Paksuja pilviä lentelee taivaalla aikamoista kyytiä, koska tuuli on niin kovaa ja kylmääkin asteiden ollessa vain +17 paikkeilla, jos sitäkään. Jotenkin vaan tuntuu, että Suomen kesää ei ole edes ollut. Vastahan me tosin huokailimme liiallisesta kuumuudesta ja nyt valitamme koleudesta. Näinhän se on, että ihmisellä ei ole koskaan hyvä olla tai ei tietty eläimilläkään, mutta eläimet eivät osaa valittaa. Mutta eihän sitä aina tosin valiteta, vaikka näin säästä puhutaankin, niin ei sen aina tarvitse olla valittamista. Mutta vuodenajat ovat meistä riippumattomia vaihteluita.

No, minä olen saanut vaihtelua blogeihini, kun olen osannut laittaa sinne jo kuviakin ja pohjiakin. Se on jo edistystä! Käsityötä en ole vieläkään ottanut hyppysiini, kun ajattelin tehdä ensin nämä blogiasiat kuntoon. Onhan näitä päiviä ja allakasta saadaan lisää!

Nyt kuitenkin katselen ensin ihan rauhassa, jotta miten tämä tulehduskierre lähtisi pois eli miten bakteerit tuhottaisiin. Tämä pitäisi olla täsmälääke, joten saas nähdä, onko kaikki kunnossa. No, ainakin nyt tuntuisi pitkästä aikaa siltä, että kaikki olisikin kunnossa. Ja nyt vain odottelemme lokakuuta, jolloin nousemme pilvien yläpuolelle jälleen ja pääsemme nauttimaan Espanjan lämmöstä.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa sunnuntain jatkoa ja voimia uudelle viikolle!

5-normal.jpg