Tänään on jo maanantai ja 2. päivä syyskuuta asteiden ollessa näin aamulla vain +9 astetta, mutta päivällä on luvattu +19. Eipä tämä Suomen syksy ja talvi enää oikein houkuttele jäämään tänne kylmään, tuiskuun ja pakkaseen. Onhan täällä jo tallusteltukin 68 vuotta, joten nyt suomme itsellemme elämän loppupäivien nautiskelun Espanjan auringon alla. Siellä olemme viettäneet aiemminkin talven, mutta nyt taas jämähdimme tänne ja huonolta kaikki näyttää. Mutta Espanjassa on hyvä tallustella koko puoli vuotta, kun siellä ei sada lunta eikä räntää. Kyllä niveletkin jo kertoo sen ja huutaa lämmintä.

Tänään on 30 päivää, kun nousemme yläilmoihin ja palaamme vasta muuttolintujen kera ja se on jo jotain. Minäkin pääsen parempaan kuntoon, kun voin siellä ulkoilla ja nauttia Välimeren aalloista ja toki shoppailustakin. Onneksi meillä on siellä erittäin hyviä ystäviä, joiden kanssa saamme viettää aikaamme ja siellähän ei kenelläkään ole kiirettä.

Sukkia olen nyt hissukseen kutonut ja kuviot ja kantapää on jo tehtynä, joten nyt vaan kilkuttelen kohti terää. Ja sitten taas uutta puikoille.

Mutta nyt toivottelen teille oikein ihanaa ja raikasta syksyä!

001-normal.jpg