Tänään on perjantai ja jo 30. päivä toukokuuta. Niin se aikaa vaan rientää, että ei meinaa perässä pysyä. Mutta olemme olleet täällä Suomessa jo pian kaksi kuukautta ja olemme enää parisen kuukautta ja sitten taas valmiina lähtöön Espanjan lämpöön. Täällä asteita vain +10, joten kolealta tuntuu, kun pitää ikkunaakin auki. Aurinko ei paista ja sadepisaroitakin näkyy aina silloin tällöin ikkunaruudussa valuvan alaspäin. Näin se Suomen kesä alkoi, että ensin oli koleaa, sitten tulikin jo +30 asteen helteet ja sitten taas putosi asteet +10, joten eipä ole kovin terveelistä ilmastoa täällä, ei.

Mutta nyt touhuamme täällä ja pakkaamme tavaroita, joita otamme mukaan ja siis vain kaikein rakkaimmaat tavarathan sinne otetaankin mukaan ja loput myydään tai annetaan lapsille tai muuten vaan annetaan pois. Mutta lentoliput on tilattu eli maksettu ja sitten vaan menoksi kohti Turkua ja Alicantea ja sietä sitten eteenpäin omaan kotiin.

Yhtenä päivänä olimme täällä lenkillä, vaikka olikin kylmää, mutta silti teimme noin tunnin lenkin ja otin aika paljon kauniita valokuvia Hanhiluodon puutarhan kukista ja ympäristöstä. Ja tällaisia sieltä tuli:

IMGA0658-normal.jpg

Kauniita tulppaaneja Hanhiluodossa

IMGA0665-normal.jpg

Ihania vaaleanpunaisia tulppaaneja

IMGA0669-normal.jpg

Ja keltaisia tulppaaneja

IMGA0673-normal.jpg

 

IMGA0678-normal.jpg

 

IMGA0681-normal.jpg

 

IMGA0687-normal.jpg

Nyt toivottelen teille kaikille täällä piipahtaneille oikein mukavaa viikonloppua!