Tänään on torstai ja 11. Päivä syyskuuta. Nyt olemme asuneet täällä uudessa kotimaassamme jo liki kuukauden ja ihanaa täällä vaan on. Aika menee kuin siivillä, parvekkeella nauttien päivällä, kun on liian kuuma lenkkeillä. Mutta sitten illalla lähdemme kissalenkille säännöllisesti samaan aikaan ja viemme ruokaa yli 30 suloiselle kissalle. Ja kyllä he näyttävät sitä onnea ja tyytyväisyyttä, kun saavat ruokaa. Ja mikäs sen enempää voisikaan lämmittää vanhan sydäntä kuin eläinten ja tässä tapauksessa kissojen tyytyväisyys. Me nautimme siitä aivan yhtä paljon.

Kotimme alkaa olla jotakuinkin kunnossa. No, jotain täytynee toki vielä hankkia lisääkin, mutta pikku hiljaa ja tarkkaan miettien. Mutta ruoka on halpaa ja samoin erittäin hyvä terveydenhoito. Minulla on ollut jalat niin turvoksissa jo pitkään eikä Suomessa kukaan antanut minkäänlaista helpotusta. Mutta kun täällä kävin viime tiistaina lääkärissä, niin johan sain nesteenpoistolääkkeenkin viikon ajaksi. Ja heti yhden tabletin oton jälkeen alkoi turvotuksesta vähentyä. Ja sitten lääkäri oli hyvin hämmästynyt kun minulla ei ollut kolesterolilääkitystä, vaikka olin käynyt läpi viisi aivoinfarktia. No, hän antoi ja antoi vielä yhtä lääkettä, joka ehkäisee aivoinfarktit myös. 

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa!

image-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpg