Tänään on perjantai ja 16. päivä tammikuuta. Niin ne päivät vain rientävät ohitsemme sukkelaan. Tänään aamu aukeni pilvisenä ja niin kylmänä. Päivälläkään ei ollut asteita kuin +16 ja niin kova ja kylmä tuuli puhalsi, että luulin, jotta hiuksenikin lähtee päästä. Mutta nyt p.ivä on painunut jo iltaan ja yö koittaa ja taas uusi aamu aukeaa.

Eilen meillä oli taas siivooja, onneksi, ja me kävimme markkinoilla. Kyllä Josef istui tärkeänä sylissäni, ei hauku eikä murise kenellekään. Ostimme tuoreita vihanneksia ja mansikoita. Sitten kävimme syömässä ja lähdimme uudestaan. Nyt kävimme kiinalaisessa ja ostimme verhot makuuhuoneeseen ja toiseen kylppäriin laatikoston, jossa voi pitää kaikenlaisia tarvikkeita ja ostimme myös ihanan yövalon. Sitten lähdimme lenkille ja kylläpä olikin nälkä, kun tulimme kotiin.

no, tänään olin ihanan Sarin ihanien käsien käsittelyssä ja kyllä taas teki hyvää. Minä käyn nyt siellä joka viikko, jotta saisin itseni kuntoon. Mutta nyt olenkin paljon paremmassa kunnossa, kun selvisi, että minunhan pitääkin käyttää gluteenittomia tuotteita. Ihme ja kumma, mutta verensokerikin laski ja on nyt jo ihan huippua aamuisinkin. Ja voimat on palautuneet hyvin! Kun tulin hieronnasta, niin poikkesimme Al Campoon katsomaan, jotta olisiko siellä vielä Laura nukkea, vaan eipä ollut. Mutta nuket taitaakin olla joulutavaraa täällä. Mutta sitten poikkesimmekin Don Dinoon, joka on lelukauppa ja sieltä löytyikin aivan ihana kiharapää, kultakutri, jolle annoin nimeksi Piia. Kun tulimme kotiin ja mittasin verensokerini, niin se olikin huimat 76 eli jotain päälle 3 eli tosi alhaalla. Ei auttanut nyt muu kuin syödä kunnolla, jotta ei aina jäisi nälkää. Tänään ajattelin, että olisimme voineet vaihtaa kaappien sisäktöä keskenään, vaan Josef Perfecto olikin eri mieltä ja kaappien siirto jää hamaan tulevaisuuteen.

Mutta onpa ihanaa, kun voin tänne vuodatukseen vuodattaa tunteitani ja sain kuvatkin ladattua sinne. Täytyneekin alkaa enemmän käyttää tätä vuodatusta.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa ja Vuodatukselle suuri kiitos, että kirjoittaminen onnistuu myös Ipadilla!

No, ei oikein vielä onnistukaan kuvien lisääminen.