Tänään on sunnuntai ja 10. päivä helmikuuta, vaan ei ainakaan suvinen. Lunta on sadellut 0...-2 asteen kelissä koko päivän ja myös yölläkin. Me piipahdimme tyttäreni luona sunnuntaikahveella, kuten teemme joka sunnuntai. Ja siellä kahvikin maistuu paremmalta, kun seurakin on mukava.

Kun tulimme kotiin, niin jatkoin ystävänpäiväkorttien kirjoittamista, jotta saamme ne ajoissa postiin. Osan lähetämme postitse ja osan viemme itse, kun on samassa kaupungissakin. Mutta huommenna minulla on foniatri, sillä ääneni ei ole vieläkään palautunut. Menetin ääneni ja voimani 21.10.2012, joten aikaa on kulunut, mutta ääni tule eikä kukaan lääkäreistä tiedä, mistä moinen johtuu. Minä uskon, että minulla kävi jonkinmoinen pieni halvaus ja kun jouduin ensiapuunkin, niin ilmeisesti sain jotain lääkitystä ja nestettä, koska voimani alkoi pikku hiljaa sitten palautua, vaan ei ääneni. Mutta päivä kerrallaan menemme eteenpäin ja nautimme jokaisesta päivästä, minkä saamme yhdessä olla.

Enpä ole onnistunut saamaan tänne useampia kuin yhden kuvan, mutta jospa sekin onnistuu sitten jonain päivänä. Nyt toivottelen teille kaikille tänne vierailijoille oikein mukavaa ja turvallista alkavaa viikkoa!

20121124_152730-normal.jpg