Tänään on Helatorstai ja jo 9. päivä toukokuuta. Aamu on ollut sateinen, mutta sää lämpenee ja sadekin on tehnyt hyvää luonnolle. Puissa alkaa jo hiirenkorvatkin vihertämään, vaikka toki kevät on myöhässä.

Meidän oleskelumme Espanjan auringon alla oli aivan ihanaa ja sinnehän sitten jälleen palaamme syksyllä. Kun siellä on vaan niin ihanaa, kevyttä, raikasta ja iloista olla!

En kuitenkaan kerro samaa kuin blogissani spanish home- sweet home, jossa olen kertonut oleskelustamme Espanjan auringon alla sekä sanoin että kuvin. Mutta ainakin matkamme meni tosi hyvin ja konekin lähti myöhässä, mutta saavutti aikataulun kuitenkin ja oli ajassaan perillä. Sää oli aivan loistava ja aurinko paistoi pilvien yläpuolella ja minä nautiskelin musiikista, jota kuuntelin tabletiltani.

Niin se aika vaan on mennyt ja pian olemme jo toukokuun puolessa välissä ja sitten taas kuukausi vaihtuu ja alkaa ikimuistoinen kesä, johon kuuluu muutamia ihania reissuja täällä Suomen maassakin.

Käsitöitä en ole jaksanut tehdä, sillä jalkojeni ihottuma pahentui niin, että oli käytävä sairaanhoitajan luona ja lääkärikin kävi katsomassa. Siinä oli niin kova kutina, että en pystynyt yölläkään nukkumaan. Mutta sitten sain Natusania, jota olen siihen voidellut ja ainakin kutina on laantunut. Mutta 10 vuotta vanha haavani jälleen muisti vuotamisen, jota vuotoa on jatkunut jo 3 vuotta. Syytähän ei kukaan tiedä!

Mutta nyt nautimme tästä päivästä, jota juhlimme rakkaani nimipäivän johdosta hyvän kahveen ja herkullisen kakun kera.

217040_187762808040666_125241897_n-norma

Nyt toivottelenkin teille kaikille oikein ihanaa Helatorstaita!