Oikein mukavaa alkanutta vuotta 2014 kaikille!

Olemme olleet nyt täällä Espanjassa jo lokauun alusta asti ja palaamme Suomeen maaliskuun lopulkla ainakin joksikin aikaa.

Tänä aikana on tapahtunut aika paljon enkä niitä enää täällä ala toistelemaan, mutta niitä voi lukea myös blogistani Helenan ja Timon elämä Espanjassa.

Täällä on lämmintä ja koleaa. Tänään on ollut +19 astetta ja huomiseksi luvassa vielä lämpöisempää ja sunnuntaina peräti +23 astetta ainakin. Mutta kyllä täällä nyt on ollut viileämpää kuin miesmuistiin kuulemma. No, niinhän se sää vaihtelee muuallakin maailmassa ja lunta on sielläkin, missä ei tiedetä lumesta mitään. Maailma on mennyt sekaisin tai pikemmiten ilmasto. Mutta tärkeintähän on, että saamme elää kuitenkin rauhassa täällä maapallollamme.

Me käymme joka aamu kissalenkillä kolmessa paikassa syöttämässä näitä kauniita kissoja. He ovat niin aitoja ja näyttävät olevansa tyytyväisiä kun ovat saaneet ruokaa meiltä.

Olen myös kutonut aika paljon uusille nukeilleni, joita on kerääntynyt jo 11. Mutta nekin ovat vaan niin ihania ihan jokainen.

Täällä on tämä nettiyhteys hieman mitä on ja siksi tämä hiljaisuus, kun tänne ei voi kirjoittaa ilman nettiä. Meillä kun on vain tuo Mokkula ja kuukaudessa saa käyttää vain 5100 megaa, joten piuhat irti...piuhat kiinni systeemillä on tässä nyt menty.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa!

IMGA0732-normal.jpg

Tässäpä kaksi suloista kissaa...

IMGA0737-normal.jpg

...heitä oli siis 9 kissaa ja suloisia kaikki ja hyvin maistui ruoka...

IMGA0753-normal.jpg

...rannan kissoja oli 30...

IMGA0774-normal.jpg

...ja ruoka maistui heillekin...

IMGA0796-normal.jpg

...ja tällainenkin kaunotar löytyi.